Forma-1 Kanadai Nagydíj

A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg. Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15.


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat

2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák.

. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése. Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. 12 hours agoNem sokkal a Kanadai Nagydíj leintését követően máris megváltozott a verseny végeredménye. Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában.

A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Forma-1- Kanadai Nagydíj Verstappen győzött és növelte előnyét összetettben.

Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye. Fernando Alonso nem fél az esőtől már az első körben előzni akar. 14 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI.

Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. 14 hours agoForma 1 Kanadai Nagydíj. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26.

Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. A versenybírák ugyanis szabálytalannak minősítették Fernando Alonso védekezési manőverét Valtteri Bottasszal szemben ami miatt a spanyol egy 5 másodperces büntetést kapott.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi. 4 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét az összetettben.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. Verstappen győzött Kanadában A címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája nyert a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét.

Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények. 1 day agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

14 hours agokanadai nagydíj forma-1 f1 sport. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj. 14 hours agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam. Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban.

A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. Max Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Kanadában Hamilton dobogón végzett.

1 day agoForma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. Kanadai Nagydíj rajtrács. Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj.

Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. A spanyol éppen a brit elé tért vissza és támadta is a Ferrarit.

Versenyzők és csapatok helyezései. Ez az esemény véget ért. Jó hír a későn fekvőknek.

Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve. 18 hours agoF1 Hírek Forma1. Az első sorból rajtoló Alonso pechjére nem jött az eső ami miatt szinte borítékolható.

A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. Aerobik-vb Három arannyal összesen hat éremmel zárt a magyar csapat.

A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. Az állás így Verstappen Alonso Sainz Hamilton volt. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral.

Kanadai Nagydíj rajtrács. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9. A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült.

Többen is kiálltak a bokszba Sainz kapott a lehetőségen Alonso nem. A 2022-es évad 9.


Pin On Formula 1 Racers


Pin On Forma 1 2016


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1